You are currently viewing Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. τραδουδάμε…

Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. τραδουδάμε…


Η Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίασης-Στήριξης: “Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.” διοργανώνει συναυλία
φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, στις 7 Ιουνίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21.00, στο θέατρο του Λυκαβητού.

 

1EMEIS

Η παγκοσμίου φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου στηρίζοντας την προσπάθεια της νεοσυσταθείσας Εταιρίας Ε.Μ.Ε.Ι.Σ που στόχο έχει την πλήρη στήριξη (ιατρική & οικονομική) απόρων γυναικών με καρκίνο του μαστού θα μας ταξιδέψει με τραγούδια του παγκοσμίου και ελληνικού ρεπερτορίου, από τον Χατζιδάκι και τον Θεοδωράκη έως τον Puccini και τον Lucio Dalla. Η Σόνια Θεοδωρίδου, με αφορμή αυτή τη συναυλία, στέλνει το μήνυμα πως Ίαση είναι η προσφορά και αλληλεγγύη των ανθρώπων απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Οι συντελεστές του έργου είναι:

Σολίστ:  Σόνια Θεοδωρίδου, σοπράνο
Ορχήστρα: Orchestra Mobile
Διεύθυνση Ορχήστρας: Θεόδωρος Ορφανίδης
Συμμετοχή: Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας «San Giacomo»
Διεύθυνση Χορωδίας: Antony Ivanov

Ο δρόμος είναι ανηφορικός και δεν μπορούμε να τον πορευτούμε παρά μόνο με την πολύτιμη συμπαράστασή σας. Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα.

Ας είμαστε όλοι εκεί!

Τιμές Εισιτηρίων: 15 και 30 Ευρώ.

Διάθεση εισιτηρίων:
Στοά Πεσμαζόγλου, στα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών
ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24 και
ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20

Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία –Ίαση-Στήριξη-  «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.»
όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα

Εταιρικό Προφίλ

    Ο καρκίνος του μαστού είναι μία νόσος που απειλεί όλο και περισσότερες γυναίκες στο δυτικό κόσμο. Οι προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας αποσκοπούν στην όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη διάγνωση ώστε η θεραπεία να είναι πιο αποτελεσματική.
    
Όπως γνωρίζετε, ο αγώνας όλων μας για την αντιμετώπιση της νόσου διάγει μια μακρά πορεία με έντονες προσπάθειες και σημαντικές επιτυχίες, που έχουν οδηγήσει σε σημαντική μείωση των θανάτων από τον καρκίνο του μαστού. Οι επιτυχίες αυτές δεν θα ήταν δυνατές  χωρίς τη στήριξη απλών ανθρώπων και επιφανών χορηγών. Η συνεργασία μας με τη διεθνή και ελληνική επιστημονική κοινότητα μας βοηθάει να διατηρούμε υψηλό το επιστημονικό μας επίπεδο και μας δίνει όραμα για τη συνέχιση των προσπαθειών μας.

    Στο πλαίσιο του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού ιδρύσαμε το 2010  την «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΣΩΝ ΜΑΣΤΟΥ» που πλέον μετονομάστηκε σε «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ –ΊΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ- «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ» με στόχο την Κοινωνική & Επιστημονική Δράση και πιο συγκεκριμένα:
1.    την πλήρη στήριξη (ιατρική & οικονομική) απόρων ασθενών με καρκίνο του μαστού
2.    την αφύπνιση του πληθυσμού σε θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης
3.    την εκπαίδευση και στήριξη νέων επιστημόνων σε θέματα μαστού (εκπαιδευτικά σεμινάρια, υποτροφίες κτλ) καθώς και
4.    την επιστημονική έρευνα

    Ένα τέτοιο εγχείρημα είναι ζωτικής σημασίας για πλήθος συνανθρώπων μας και έχει ανάγκη την στήριξη όλων μας, με τον οποιονδήποτε τρόπο. Η συνδρομή σας στην «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ –ΊΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ- «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ» θα βοηθήσει καταλυτικά το έργο μας.  
    Ο δρόμος είναι ανηφορικός και δεν μπορούμε να τον πορευτούμε παρά μόνο με την πολύτιμη συμπαράστασή σας. Ελπίζουμε και πιστεύουμε στη βοήθειά σας για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.

Ετήσια εισφορά πάρεδρου μέλους 10€  /  Ετήσια εισφορά τακτικού μέλους 20€

Από το 2010 η εταιρία έχει ολοκληρώσει:

  1. Πλήρη διαγνωστική, ιατροφαρμακευτική, χειρουργική, νοσηλευτική, ψυχολογική και οικονομική στήριξη σε 17 ασθενείς συνανθρώπους μας οι οποίοι αδυνατούσαν να ανταποκριθούν οικονομικά στα έξοδα αντιμετώπισης της νόσου.
    2.    Δωρεάν οργάνωση και διεξαγωγή 1.370 προληπτικών ελέγχων και ενημέρωση για τις νόσους του μαστού σε δυσπρόσιτα μέρη όπως νησιά και ηπειρωτική χώρα.
    3.    Οργάνωση, διεξαγωγή και την εδραίωση, πλέον, του διεθνώς αναγνωρισμένου ΙBUS course (International Breast Ultra sound School). Με τη συμμετοχή-διδασκαλία παγκοσμίου φήμης επιστημόνων στις νόσους του μαστού.  
    4.    Υποστήριξη 2 νέων επιστημόνων σε εξειδικευμένα επιστημονικά σεμινάρια για τον καρκίνο του μαστού.

Για την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία –Ίαση-Στήριξη-
«Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.»

Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης
Πρόεδρος