You are currently viewing «Κάνε το Άλμα Ζωής..…Μείνε Δυνατός»

«Κάνε το Άλμα Ζωής..…Μείνε Δυνατός»


Δελτίο Τύπου με θέμα: Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου

alma zois ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ

«Κάνε το Άλμα Ζωής..…Μείνε Δυνατός»
Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται ημερίδα αφιερωμένη στους νικήτές του καρκίνου! Στις 2 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου σας καλούμε σε μια ημερίδα ανοιχτή στο κοινό με ελεύθερη είσοδο και πολλές συγκινήσεις και αλήθειες!

 

Σας περιμένουμε όλους στις 2 Ιουνίου και ημέρα Κυριακή στο Μακεδονία Παλλάς , στις 19.00 μ.μ. με 22.00 μ.μ., να γιορτάσουμε μαζί με τους νικητές της ζωής, την ίδια τη ζωή και να μάθουμε πως μπορούμε να μείνουμε δυνατοί κάνοντας άλματα ζωής!
 Η εκδήλωση με τον τίτλο: «Κάνε το Άλμα Ζωής..…Μείνε Δυνατός» θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ (www.bestrong.org.gr), Κάθε χρόνο η πρώτη Κυριακή του Ιουνίου, γιορτάζεται σ’ όλο τον κόσμο ως η Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου.
Η εκδήλωσή μας έχει ενταχτεί στο παγκόσμιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, της διεθνούς μη κερδοσκοπικής οργάνωσης National Cancer Survivors Day (www.ncsd.org). Σε αυτή θα συμμετέχουν καταθέτοντας την προσωπική τους ιστορία, επιζώντες του καρκίνου και θα καταθέσουν την δική τους ιστορία δύναμης.   
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σε σχέση με τον καρκίνο,  η απομυθοποίηση του ως θανατηφόρο νόσο και τέλος να είναι μια πηγή έμπνευσης, ελπίδας, αισιοδοξίας, στάση ζωής, δύναμης για όσους ανθρώπους εμπλέκονται με τον καρκίνο.

Η εκδήλωση δεν απευθύνεται μόνο στους ασθενείς, αλλά και στο οικείο περιβάλλον, στους επαγγελματίες υγείας, στους ειδικούς ψυχικής υγείας, αλλά και στο ευρύ κοινό που δεν εμπλέκεται με τον καρκίνο. Σας καλούμε να δείτε μέσα από το ταξίδι του καρκίνου…. το ταξίδι της  ζωής!
                    Η Είσοδος Δωρεάν!
Χρήσιμες Πληροφορίες
Τι:Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου
Πότε:2 Ιουνίου 2013, 19:00-22:00 μ.μ.
Που: Μακεδονία Παλλάς
Πληροφορίες: Δέσποινα Πάρτσια, Κοινωνική Λειτουργός, Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσ/νίκης . Τηλ: 2310285181, 6977991750, e-mail: dpartsia@almazoisthes.gr , www.almazoisthes.gr