You are currently viewing Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου – ‘Αλμα Ζωής

Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου – ‘Αλμα Ζωής


CustomPoster

Μετά την περσινή δράση στα πλαίσια της καμπάνιας Talking Hands κατά την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, ετοιμαζόμαστε να δώσουμε και φέτος τα μηνύματά μας το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου.

Το φετινό μας μότο είναι Πάρε μέρος στη Δράση και η έμφαση δίνεται στην πρόληψη και την άθληση! Σας καλούμε όλους να αυτοσχεδιάσετε με αυτή τη θεματική και να στείλετε και εσείς το δικό σας μήνυμα, πάνω σε μια μπάλα, σε μια ρακέτα, σε ένα χαρτί ή σε οτιδήποτε αφορά τον αθλητισμό και όχι μόνο και να ενισχύσετε τη φετινή μας καμπάνια ενάντια στον καρκίνο.

Ο τρόπος είναι απλός: γράφετε το μήνυμά σας, ατομικά ή και ομαδικά, βγάζετε μια φωτογραφία και μας την στέλνετε στο e-mail του Συλλόγου – breastcathes@gmail.com

Όλες οι φωτογραφίες θα κοινοποιηθούν από εμάς με τον τίτλο We Can I Can και θα συμπεριληφθούν στη φετινή παγκόσμια καμπάνια του World Cancer Day (www.worldcancerday.org)

Είναι σημαντικό να έχουμε τις φωτογραφίες σας μέχρι την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου!

Όλοι μαζί μπορούμε και με πίστη στη δύναμη της θέλησης και της ομάδας, περιμένουμε κάθε έναν από εσάς να γίνουμε μια γροθιά μηνυμάτων έμπνευσης  για την Πρόληψη και την Υγεία!

Πάρε μέρος στη δράση και αφιέρωσέ τη σε κάθε άνθρωπο που τώρα αγωνίζεται αλλά και σε κάθε έναν που μπορεί από τη δική σου δράση να δράσει υπέρ του!

#WeCanICan #AlmaZoisThessalonikis #FightForLife  

 www.facebook.com/Άλμα-Ζωής-ΝΘεσσαλονίκης-547944692026635/

www.facebook.com/pages/Sail-for-Pink/604203082999568?fref=ts