Παρουσίαση Φωτογραφικού Λευκώματος Μελών Συλλόγου Άλμα Ζωής Ν. Θεσ/νικης «ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΖΩΗΣ»


Παρουσίαση Φωτογραφικού Λευκώματος Μελών Συλλόγου Άλμα Ζωής Ν. Θεσ/νικης
 «ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΖΩΗΣ» στον ΙΑΝΟ ΑΘΗΝΑΣ και Έκθεση Φωτογραφίας στο ATHENS HOUSE OF PHOTOGRAPHY

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Νομού Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται στην Αθήνα για την παρουσίαση του Φωτογραφικού Λευκώματος Μελών με μηνυματικό χαρακτήρα «Υπενθυμίσεις Ζωής», το Σάββατο 18 Μαίου, στις 12.00 μ.μ. στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24). Θα μιλήσουν οι Ελένη Ντελιοπούλου, Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Ν. Θεσ/νίκης, Στέφανος Τσακίρης, φωτογράφος, καθώς και γυναίκες-μέλη του συλλόγου που έχουν πάρει μέρος στο φωτογραφικό λεύκωμα.

 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 6.00 μ.μ., θα βρισκόμαστε στην έκθεση  φωτογραφίας με τα πορτραίτα των γυναικών αυτών, στη gallery ATHENS HOUSE OF PHOTOGRAPHY, η οποία διήρκησε από τις 14/3 ως τις 19/5/2013.

Ο Σύλλογος Άλμα Ζωής Ν. Θεσ/νίκης σε συνεργασία με μια ομάδα εθελοντών αφιερώνει το φωτογραφικό λεύκωμα σε όλους όσους παλεύουν με τον καρκίνο καθημερινά, είτε ως ασθενείς είτε ως γιατροί, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλευτές, καθώς και σε όλους τους εθελοντές. Αποτελεί επίσης, φόρο τιμής σε εκείνους που δεν τα κατάφεραν, παρόλο που αγωνίστηκαν. Ευχόμαστε να είναι μια ακόμη υπενθύμιση ζωής για όλους εμάς.

Ο φακός του φωτογράφου Στέφανου Τσακίρη έχει συλλάβει τη δύναμη και το χαρακτήρα μελών του Συλλόγου που νόσησαν από καρκίνο του μαστού που με τη εικόνα και τη γραφή τους, αποδεικνύουν μια ακόμα προσωπική τους νίκη.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ  ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γρ. Παλαμά 15  54622  Θεσσαλονίκη / Τηλ: 2310.285181, Fax: 2310.285183
e-mail: breastcathes@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ