Πρόγραμμα Προσυμπτωματικού Προληπτικού Ελέγχου


Δελτίο Τύπου: «Πρόγραμμα Προσυμπτωματικού Προληπτικού Ελέγχου»

Το ΑΝΘ Θεαγένειο σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν Προσυμπτωματικό Προληπτικό Έλεγχο για 4η συνεχόμενη χρονιά με τη στήριξη της ΔΕΗ.
Τα τελευταία 4 χρόνια ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με το ΑΝΘ Θεαγένειο με τη κινητή μονάδα, έχει συμβάλλει στο να εξεταστούν πολλές γυναίκες. Το Πρόγραμμα υλοποιείται με τη στήριξη της ΔΕΗ και τη συνεργασία του ΑΝΘ Θεαγενείου.
Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, προσδίδουν την αξία και την αναγκαιότητα του Προγράμματος. Τους ευχαριστούμε θερμά. Μόνο τη χρονιά που μας πέρασε, το 2013, εξετάστηκαν πάνω από 1300 γυναίκες άνω των 40 στη Δυτική Μακεδονία και ο έλεγχος αυτός θα συνεχιστεί και φέτος.
Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί Δωρεάν Κλινικοί Έλεγχοι Μαστού καθώς και Δωρεάν Μαστογραφίες αλλά και Επιστημονικές Ομιλίες με θέμα την Έγκαιρη Διάγνωση, στις 8 και 9 Νοεμβρίου στο Αμύνταιο και στη Κέλλη (Φλώρινα).

Συνεχίζουμε με τα παρακάτω:
Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Νοεμβρίου: Σε συνεργασία με το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Ακτινοδιαγνωστικό Κέντρο Πτολεμαίδας Δημήτριου Πατσινακίδη, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν κλινικός έλεγχος από τον Χειρουργό Γυναικολόγο κ. Παναγιώτη Εσκιτζή και θα δοθούν μαστογραφίες στις γυναίκες που θα κριθεί απαραίτητο.

Σάββατο 29 Νοεμβρίου:
Σε συνεργασία με το Σύλλογο Καρκινοπαθών Εορδαίας, θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αγορά της Πτολεμαΐδας κλινικός έλεγχος δωρεάν και με επιτόπου μαστογραφία όπου κριθεί απαραίτητο, τις ώρες 9.30 π.μ. ως 1.30 μ.μ. Προτεραιότητα θα δοθεί στις ανασφάλιστες γυναίκες.
Πληροφορίες για τα ραντεβού: Στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Εορδαίας (Βασ. Σοφίας 23, 2ος όροφος) Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2463053035 Υπό τη Αιγίδα: Του Δήμου Πτολεμαΐδας

Κυριακή 30 Νοεμβρίου:
Σε συνεργασία με το Σύλλογο Καρκινοπαθών Κοζάνης, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης, τις ώρες 9.30 π.μ. ως 1.30 μ.μ., κλινικός έλεγχος δωρεάν και με επιτόπου μαστογραφία όπου κριθεί απαραίτητο. Προτεραιότητα θα δοθεί στις ανασφάλιστες γυναίκες. Ομιλία για την Πρόληψη – Έγκαιρη Διάγνωση, έναρξη 11.30 π.μ.

Στα πλαίσια του Προγράμματος Π.Π.Ε. θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα την Πρόληψη – Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού. Ο χώρος διεξαγωγής της ομιλίας θα είναι η αίθουσα Κοβεντάρειου. Πληροφορίες: 246102144