Συγκέντρωση φαρμάκων για το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου


Κάλεσμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς σε όλους τους δημότες προκειμένου να ενισχύσουν το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου προσφέροντας φάρμακα και φαρμακευτικό υλικό, απευθύνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου.

Η συγκέντρωση των φαρμάκων  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου από τις 10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. σε συνεργασία με τις Δημοτικές Κοινότητες Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού στις εισόδους των εξής Ιερών Ναών:

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ιεροί Ναοί: Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Αγίου Αθανασίου, Κοσμά του Αιτωλού, Τριών Ιεραρχών, Μνήστορος Ιωσήφ και Αγίας Φωτεινής, Κυρίλλου και Μεθοδίου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Ιεροί Ναοί: Μεταμόρφωση του Σωτήρος, Αγίου Γεωργίου και Τιμίου Σταυρού.

«Η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα δυσμενές περιβάλλον για το σύνολο της κοινωνίας μας. Σε μια τέτοια δεινή πραγματικότητα το αυτονόητο αγαθό, το δικαίωμα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη έχει κλονιστεί, με αποτέλεσμα άνθρωποι που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας να μην μπορούν να εξασφαλίσουν τα φάρμακά τους. Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου συμβάλλοντας στην υποστήριξη των ανασφάλιστων δημοτών ανέλαβε την πρωτοβουλία και προχώρησε στην ίδρυση Κοινωνικού Φαρμακείου. Για τη λειτουργία αυτής της ζωτικής κοινωνικής δομής είναι αναγκαίο ωστόσο να υπάρξει η κινητοποίηση της ίδιας της τοπικής μας κοινωνίας, των απλών πολιτών που έχουν αποδείξει με πράξεις αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας πως υπάρχει ανθρωπιά και πως η ελπίδα δεν μπορεί να χαθεί» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης.

Πηγή
http://www.kordelio-evosmos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2008&Itemid=709