Αυτή η ιστοσελίδα www.nosos-notalone.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές

Οι συντάκτες του δεν μεταφέρουν προσωπικές ιατρικές απόψεις.

Όλο το υλικό που παρέχεται στo www.nosos-notalone.gr όπως κείμενο, θεραπείες, οι δόσεις, τα αποτελέσματα, γραφήματα, προφίλ ασθενών, γραφικά, φωτογραφίες, εικόνες, συμβουλές, μηνύματα, αναρτήσεις σε φόρουμ,chat καθώς και κάθε άλλο υλικό που παρέχεται στo www.nosos-notalone.gr είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αποτελούν υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή ή θεραπεία. Πάντα επιδιώξτε τις συμβουλές του παθολόγου σας ή άλλου ειδικευμένου φορέα υγείας για οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε σχετικά με την υγεία σας. Ποτέ μην αγνοήσετε την επαγγελματική ιατρική συμβουλή.

Οι πληροφορίες που παρέχονται στο www.nosos-notalone.gr δεν είναι δυνατόν να υποκαταστήσουν τη διάγνωση, θεραπεία και συμβουλή των εξειδικευμένων ιατρών. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης θα πρέπει να συμβουλεύετε τον προσωπικό του ιατρό.

Αν νομίζετε ότι μπορεί να έχετε μια ιατρική έκτακτης ανάγκης, καλέστε τον γιατρό σας ή το 166 αμέσως. Το www.nosos-notalone.gr δεν συνιστά ή εγκρίνει οποιεσδήποτε συγκεκριμένες εξετάσεις, ιατρούς, προϊόντα, διαδικασίες, απόψεις, ή άλλες πληροφορίες που μπορεί να αναφέρονται στην Ιστοσελίδα. Εξάρτηση από τις πληροφορίες που παρέχονται από το nosos-notalone, από τα πρόσωπα που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα μετά από πρόσκληση του site, είτε από άλλα μέλη είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

Το www.nosos-notalone.gr παραπέμπει μέσω ‘’δεσμών’’ (links) σε ιστοσελίδες τρίτων, μεταφράζει κείμενα χωρίς να χάνει την πιστότητα τους και πληροφορίες αναφέροντας πάντα την πηγή (η οποία είναι υπεύθυνη για την ορθότητα των πληροφοριών) και δημοσιεύει συνεντεύξεις και άρθρα επιστημόνων, που του έχουν παραχωρήσει οι ίδιοι.

Ορισμένες από τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας που παρέχονται από τρίτα πρόσωπα το www.nosos-notalone.gr δεν είναι σε θέση να τις επαληθεύσει και δεν εγγυάται για την ακρίβεια τους.

Το www.nosos-notalone.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει μέσω “δεσμών”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners.

Το www.nosos-notalone.gr δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του χρήστη/επισκέπτη με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στο www.nosos-notalone.gr ούτε για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

Εάν πιστεύετε ότι κάποιο από το περιεχόμενο που υπάρχει στην ιστοσελίδα καταπατά τα πνευματικά σας δικαιώματα, μπορείτε να ζητήσετε την απομάκρυνση αυτού επικοινωνώντας μαζί μας .

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του www.nosos-notalone.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του www.nosos-notalone.gr και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να “φορτωθεί”, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το, www.nosos-notalone.gr χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος portal και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του www.nosos-notalone.gr.

Το www.nosos-notalone.gr δεν στέλνει newsletter, δεν δίνει τη δυνατότητα εγγραφής μέλους, δεν ζητάει προσωπικά στοιχεία.

Οι χρήστες συμφωνούν να μην κάνουν χρήση των υπηρεσιών του www.nosos-notalone.gr για:

Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.
Πρόκληση βλάβης σε ανήλικους με οποιοδήποτε τρόπο.
Μίμηση οποιουδήποτε νομικού ή φυσικού προσώπου ή ψευδή δήλωση για την ταυτότητα του χρήστη/μέλους ή παραπλανητική δήλωση αναφορικά με τη σχέση ή/και συνεργασία του χρήστη/μέλους με κάποιο άλλο νομικό ή φυσικό πρόσωπο.

Παραχάραξη ή άλλη αλλοίωση των αναγνωριστικών των χρηστών/μελών με σκοπό την παραπλάνηση ως προς την προέλευση του περιεχομένου που μεταδίδεται μέσω των υπηρεσιών του www.nosos-notalone.gr

Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου από άτομο που δεν έχει δικαίωμα να διαθέσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο βάσει νόμου ή βάσει εμπιστευτικής σχέσης.
Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών).
Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση αυτόκλητης ή μη εξουσιοδοτημένης διαφήμισης ή άλλου περιεχομένου προώθησης προϊόντων, την αποστολή ανεπιθύμητων και μη προσκαλούμενων από τον λήπτη ηλεκτρονικών μηνυμάτων (e-mails) και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου.
Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση ή/και προώθηση ή/και διάθεση περιεχομένου που περιέχει ψηφιακούς ιούς ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα σχεδιασμένα να παρεμβληθούν, καταστρέψουν ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.
Παρεμβολή στις υπηρεσίες ή διάσπαση των υπηρεσιών ή των servers ή των δικτύων που είναι συνδεδεμένα με τις υπηρεσίες του www.nosos-notalone.gr, ή παρακοή των προϋποθέσεων, διαδικασιών και κανόνων χρήσης των δικτύων αυτών.
Παραβίαση, με ή χωρίς πρόθεση, οποιασδήποτε τοπικής, εθνικής, ευρωπαϊκής, διεθνούς νομοθεσίας ή/και οποιουδήποτε κανόνα που έχει νομοθετική ισχύ και αφορά ή/και καλύπτει οποιαδήποτε υπηρεσία του www.nosos-notalone.gr.
Παρενόχληση με οποιονδήποτε τρόπο της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων άλλων χρηστών/μελών (όπως η συλλογή ή/και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών/μελών)

Ο χρήστης/μέλος του www.nosos-notalone.gr κατανοεί και αποδέχεται ότι το www.nosos-notalone.gr δεν κάνει προκαταρκτικό έλεγχο του περιεχομένου, αλλά ότι το www.nosos-notalone.gr και οι αρμόδιοι συνεργάτες του διατηρούν το δικαίωμα (και όχι την υποχρέωση) της αποκλειστικής επιλογής άρνησης ανάρτησης/δημοσίευσης ή μετακίνησης ή διαγραφής οποιουδήποτε περιεχομένου διατίθεται μέσω των υπηρεσιών του www.nosos-notalone.gr. Επίσης, το www.nosos-notalone.gr και οι αρμόδιοι συνεργάτες του διατηρούν το δικαίωμα να διαγράφουν οποιοδήποτε περιεχόμενο παραβιάζει τους παρόντες όρους χρήσης. Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι πρέπει να αξιολογεί και να είναι υπεύθυνος για κάθε κίνδυνο που μπορεί να ενέχει η χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε απόφασης του να βασιστεί στην ορθότητα, την πληρότητα ή/και τη χρησιμότητα οποιουδήποτε περιεχομένου. Υπό αυτή την έννοια, ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν μπορεί να βασίζεται στο περιεχόμενο που δημιουργεί το www.nosos-notalone.gr ή κατατίθεται για ανάρτηση σε αυτό, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που διατίθενται στο www.nosos-notalone.gr, των chat rooms, των σελίδων χρηστών και όλων των άλλων υπηρεσιών του . www.nosos-notalone.gr

Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται τη διεθνή φύση του Διαδικτύου (internet) και δεσμεύεται να σέβεται και να τηρεί πιστά τους τοπικούς κανόνες δεοντολογίας κάθε κράτους. Συγκεκριμένα, ο χρήστης/μέλος δεσμεύεται να ακολουθεί πιστά τη νομοθεσία που αφορά την μετάδοση δεδομένων από την Ελλάδα και την Ευρώπη προς τρίτα κράτη

Ο χρήστης/μέλος του www.nosos-notalone.gr κατανοεί και αποδέχεται ότι διατηρεί την αποκλειστική ευθύνη να αποζημιώσει το www.nosos-notalone.gr και τους συνεργάτες του για οποιαδήποτε νομική διαμάχη προκύψει μεταξύ αυτού και τρίτων φορέων λόγω του περιεχομένου που αυτός διαθέσει για ανάρτηση, δημοσίευση, ή άλλη μεταφορά μέσω των υπηρεσιών του www.nosos-notalone.gr.
Η χρήση των πληροφοριών της ιστοσελίδας, γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη. Σε περίπτωση που ο χρήστης θεωρήσει ότι δεν συμφωνεί με τους όρους χρήσης, καλείται να μην χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα μας.