You are currently viewing Άλμα Ζωής Ενημερώνομαι και Επικοινωνώ Δικαιώματα & Προτάσεις

Άλμα Ζωής Ενημερώνομαι και Επικοινωνώ Δικαιώματα & Προτάσεις


logotypo

 

Θεσσαλονίκη, 28 Ιανουαρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Ενημερώνομαι και Επικοινωνώ Δικαιώματα & Προτάσεις

 

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης επιθυμώντας να συμβάλει στην ενδυνάμωση των μελών του μέσα από τη γνώση των δικαιωμάτων τους , θα παρέχει κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, 5-7μ.μ. πληροφορίες από δικηγόρο και κοινωνικό λειτουργό για θέματα που αφορούν τα εργασιακά δικαιώματα των γυναικών με καρκίνο μαστού, τις ασφαλιστικές καλύψεις και τις κρατικές παροχές.

 

Την ίδια μέρα και ώρα, μέλη του Δ.Σ. θα βρίσκονται εδώ με σκοπό να σας ακούσουν για να καταθέσετε προτάσεις και ιδέες για αλλαγές! Ελάτε να σας βοηθήσουμε και βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι! «Αφουγκραστήκαμε την ανάγκη των ασθενών και σας περιμένουμε κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα για να ανταλλάξουμε απόψεις και να μπορέσουμε μέσα από την επικοινωνία να γίνουμε καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα και να σας παρέχουμε μέσα από αυτό έγκυρη πληροφόρηση και ενημέρωση. Πάντα σε ένα σε ένα όμορφο κλίμα ζεστασιάς και εμπιστοσύνης»

 

Πληροφορίες: Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης Παύλου Μελά 38. 54622, Θεσσαλονίκη, 2310285181 www.almazoisthes.gr, info@almazoisthes.gr