You are currently viewing «Αλματάκια Ζωής» στους Παιδικούς Σταθμούς Πρόγραμμα Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού

«Αλματάκια Ζωής» στους Παιδικούς Σταθμούς Πρόγραμμα Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού


ΑΦΙΣΑ 2017
«Αλματάκια Ζωής» στους Παιδικούς Σταθμούς Πρόγραμμα Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί για 3η συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα «Αλματάκια Ζωής», σε συνεργασία με τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Θεσσαλονίκης και με ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

Για άλλη μια φορά, θα έρθουμε κοντά στα παιδιά, μέσα από δημιουργικό και διαδραστικό παιχνίδι, παραμυθάκια ειδικά διαμορφωμένα με επικέντρωση στον υγιεινό τρόπο ζωής και δωράκια που να ενισχύουν την υιοθέτηση των προληπτικών συμπεριφορών, ήδη από αυτή την ηλικία – βάση για τη συνέχεια της ζωής τους! Όλα αυτά πραγματοποιούνται χάρη στην πολύτιμη συμμετοχή των παιδαγωγών των Παιδικών Σταθμών που δίνουν κάθε χρόνο τον καλύτερό τους εαυτό, με επιτυχία και αποτελεσματικότητα. Το έργο μας  μέσα από τη δράση αυτή καταλήγει στις μαμάδες των παιδιών, οι οποίες λαμβάνουν από τα ίδια τους τα παιδιά ενημερωτικό υλικό, με τον τίτλο «Μαμά Σ’ αγαπώ και Σε προσέχω» και επιπλέον έντυπο με πληροφορίες για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και τους παράγοντες κινδύνου. Τη φετινή υλοποίηση του Προγράμματος θα ολοκληρώσει μια επιστημονική εκδήλωση για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού που θα απευθύνεται σε όλες τις μητέρες και θα πραγματοποιηθεί στις 5 Απριλίου, 7.00 μ.μ. στη Λέσχη Θεσσαλονίκης (Λεωφ. Νίκης 63). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους!
Τα παιδιά που συμμετέχουν κάθε χρόνο στα «Αλματάκια Ζωής» ξεπερνούν τα 2.000, φέρνοντας κοντά στην πρόληψη άλλες τόσες γυναίκες. Η έμπνευσή μας δε θα σταματήσει ποτέ να ενισχύεται από κάθε νέα ζωή και κάθε νέα γενιά που μας κρατά πεισματικά σταθερούς και τυπικούς στο ραντεβού μας με την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση.

Στοιχεία επικοινωνίας Συλλόγου:
Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Παύλου Μελά 38
Τ.Κ. 54622 – Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 285181
Fax: 2310 285183
E-mail: info@almazoisthes.gr  
Site: www.almazoisthes.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ