You are currently viewing Εμφάνιση νέων κρουσμάτων Διαβήτη Τύπου 1 κατόπιν μόλυνσης από SARS-COV-2

Εμφάνιση νέων κρουσμάτων Διαβήτη Τύπου 1 κατόπιν μόλυνσης από SARS-COV-2


Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Ο ΣΔτ1 στην πράξη» το Σάββατο 13 Μαΐου 2023, που θα πραγματοποιηθεί με υβριδική μορφή (φυσική παρουσία & Livestream) στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) Αθηνών, Νίκης 4 Σύνταγμα και ώρα : 18:00 – 20:00.

Η ημερίδα μας διοργανώνεται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και ενημέρωσης των γονέων παιδιών με διαβήτη τύπου 1 και των λοιπών επαγγελματιών υγείας, ως προς τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα για τον ΣΔτ1.

Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει: ομιλίες διακεκριμένων Ελλήνων ιατρών, επαγγελματιών υγείας & φαρμακευτικών εταιρειών για τους τρόπους που μπορούν τα άτομα με ΣΔτ1 να διαχειρίζονται καλύτερα τον διαβήτη και να βελτιώνουν συνεχώς την καθημερινότητά τους.

Για τα άτομα με ΣΔτ1, μέλη μας, που βρίσκονται εκτός Αθηνών και δεν μπορούν να παραβρεθούν στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Αθηνών για την παρακολούθηση, η ημερίδα θα προβάλλεται ταυτόχρονα Live μέσω link που θα αναρτηθεί στη σελίδα της ΠΕΑΝΔ.

Ομιλητές της Ημερίδας:

Κωστέρια Ιωάννα, MD, MSc, PhD,Παιδίατρος, Επιμελήτρια Β’, Ενδοκρινολογικό- Αύξησης κι Ανάπτυξης Τμήμα Γ.Ν.Π Παίδων “Π&Α Κυριακού

Πατερομιχελάκης Εμμανουήλ, Αναπληρωτής Διευθυντής Α’ Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων Metropolitan General, Παιδοορθοπαιδικός, Επιμελητής ορθοπαιδικού τμήματος Ιασώ Παίδων

Παραπά Σοφία, Πλαστικός Χειρουργός, M.D., PhD, EBOPRAS, DAFPRS

Παξιμάδη Ελένη, Μοριακή Βιολόγος- Ιολόγος MSc, PhD

Κωνσταντακόπουλος Δημήτρης, MBA, Product manager τμήμα Σακχαρώδους διαβήτη της ΑΒΒΟΤΤ.

Κωνσταντάκη Ευανθία, Registered Nurse, MSc, PhD, Product Specialist, Business Unit: Check up, Menarini Diagnostics