You are currently viewing Ημερίδα της ΠΕΑΝΔ με θέμα «Τεχνολογικές εξελίξεις

Ημερίδα της ΠΕΑΝΔ με θέμα «Τεχνολογικές εξελίξεις


Ημερίδα της ΠΕΑΝΔ με θέμα «Τεχνολογικές εξελίξεις, το παρόν & το μέλλον στον ΣΔτ1» – Δηλώστε άμεσα τη συμμετοχή σας!!

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. σας προκαλεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10:30, στη νέα Ενημερωτική Επιστημονική Ημερίδα που διοργανώνει, με θέμα «Τεχνολογικές εξελίξεις, το παρόν & το μέλλον στον ΣΔτ1». H παρακολούθηση είναι δωρεάν (απαραίτητη η κράτηση θέσης).

Διακεκριμένοι ομιλητές, κορυφαίοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και εκπρόσωποι εταιρειών θα ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να σας ενημερώσουν για σημαντικές πτυχές της διαχείρισης του ΣΔτ1 και για όλες τις επιστημονικής & τεχνολογικές εξελίξεις, ενώ θα παρουσιασθούν για πρώτη φορά τα αποτελέσματα των ερευνητικών προγραμμάτων για το ΣΔτ1 που χρηματοδότησε η Π.Ε.Α.Ν.Δ. υλοποιώντας το μακροχρόνιο όραμά της να ανοίξει νέους δρόμους στην αντιμετώπιση της πάθησης.

Επιπλέον, στο διάλειμμα της Ημερίδας θα γίνει κοπή βασιλόπιτας και κλήρωση δώρων!

Παράλληλα με το πρόγραμμα της Ημερίδας, θα υπάρχουν ποικίλες πρωτότυπες δραστηριότητες για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, τα οποία θα απασχοληθούν δημιουργικά και με απόλυτη ασφάλεια υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων εθελοντών και νοσηλευτών.

Εφόσον επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης, αποστέλλοντας το ονοματεπώνυμό σας έως τις 15 Φεβρουαρίου 2024 στο info@peand.gr, ενώ όσοι επιθυμείτε τη συμμετοχή του παιδιού ή των παιδιών σας στις παιδικές δραστηριότητες, το κόστος των οποίων είναι 10 ευρώ/παιδί, θα πρέπει να μας το δηλώσετε έως την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και του Δήμου Αθηναίων και θα διεξαχθεί στο νέο, πλήρως ανακαινισμένο και ίσως το καλύτερο αμφιθέατρο της Αθήνας, το Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Για να δείτε το πρόγραμμα και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση της Ημερίδας τους Χρυσούς Χορηγούς μας Abbott, Hemoglobe και Medtronic, τους Υποστηρικτές μας Ascensia, Athens Medica και Φαρμασέρβ Lilly, τους Χορηγούς Είδους 3Ε και Ζωγράφος, καθώς και τους Χορηγούς Επικοινωνίας iatronet, infokids.gr, HealthMag, Lifo και mama365.gr.