You are currently viewing Ημερίδα για τον ένα χρόνο πανδημίας και ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας για την Πολλαπλή Σκλήρυνση, 30 Μάιου!

Ημερίδα για τον ένα χρόνο πανδημίας και ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας για την Πολλαπλή Σκλήρυνση, 30 Μάιου!


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ τον Διευθυντή της 1ης Παν/κής Νευρολογικής Κλινικής, Ε.Κ.Π.Α. Καθ. κο Λ. Στεφανή για την υποστήριξη της διοργάνωσης της ημερίδας, αλλα και τον χαιρετισμό που έδωσε.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΡΜΑ τον Πρόεδρο της Εφορείας του Αιγινητείου Νοσοκομείου, Αντιπρόεδρο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Καθ. κο Γ. Σιάσο για την παρουσία του στην έναρξη της ημερίδας, για τον χαιρετισμό που έδωσε και τα ευγενικά του λόγια.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ τους συναδέλφους για την συμμετοχή και της υψηλής ποιότητας ομιλίες τους και τις προισταμένες του Τμήματος Δ και των Ειδικών Ιατρείων Πολλαπλής Σκλήρυνσης & Απομυελινωτικών Νοσημάτων, κα Φ. Ραφτογιάννη και κα Χ. Χρυσοβιτσιάνου, αντίστοιχα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΡΜΑ και την Πρόεδρο της ΠΟΑΜΣΚ κα Β. Μαράκα για την παρουσία της και την ενεργό συμμετοχή της σε όλο το δεύτερο μέρος που αφορούσε πρωτίστως τους ασθενείς, ενόψει και της Παγκόσμιας Ημέρας για την Πολλαπλή Σκλήρυνση στις 30 Μαίου.
Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι ο σεβασμός όλων των μερών προς αλλήλους και η συνεργασία μπορούν να φέρουν προφανή καλά αποτελέσματα επ’ ωφελεία όλων !!!

Μαρία Αναγνωστούλη Επίκουρη Καθηγήτρια Νευρολογίας Ε.Κ.Π.Α.

(Φωτο από το Αμφιθέατρο του Αιγινητείου Νοσοκομείου, “ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ”)