You are currently viewing Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. με τους εθελοντές της, στηρίζει τα παιδιά στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. με τους εθελοντές της, στηρίζει τα παιδιά στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας


Το φετινό Φθινόπωρο για πολλούς συνανθρώπους μας ξεκίνησε πολύ δύσκολα, με την πρωτοφανή κακοκαιρία Daniel, να αλλάζει δραματικά τη ζωή και καθημερινότητά τους.

Το “Μαζί για το Παιδί” και το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συγκεντρώνουν σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας που δοκιμάζεται.

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ., ως μέλος του “Μαζί για το Παιδί”, θα συμμετάσχει ενεργά με τους εθελοντές της στη δράση αυτή, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 16:00, σε όλους τους Δήμους της Αττικής.

Αν  θέλετε να είστε κι εσείς εθελοντής στην συγκεκριμένη δράση με την ομάδα της ΠΕΑΝΔ, παρακαλούμε πολύ συμπληρώστε το Word αρχείο που θα βρείτε εδώ και στείλτε το ΑΜΕΣΑ στο info@peand.gr. Στο εν λόγω αρχείο, θα βρείτε το ακριβές σημείο που θα γίνει η δράση σε κάθε δήμο και -εκτός από τα στοιχεία σας- επιλέξτε και το τρίωρο που σας εξυπηρετεί (ή 10:00-13:00 ή 13:00-16:00).

Είναι επίσης σημαντικό να παρακινήσετε συγγενείς και φίλους σας, προκειμένου να ενισχύσουμε όλοι μαζί σαν ομάδα την συγκεκριμένη δράση για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Αν, παρά ταύτα, δεν διαθέτετε ελεύθερο χρόνο και δεν μπορείτε να συμμετάσχετε, έχετε τη δυνατότητα να συνεισφέρετε προσφέροντας σχολικά είδη.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόροι, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους. Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Πιστεύουμε ότι το στοίχημα της εποχής μας είναι η ομόνοια, η προσφορά στον συνάνθρωπο και η αλληλεγγύη. Και είμαστε σίγουροι ότι για άλλη μια φορά, ΜΑΖΙ θα το κερδίσουμε!!

Σας ευχαριστούμε πολύ!