Κάλεσμα Συλλογής Φαρμάκων, Παιχνιδιών και Σχολικών Ειδών


Ενστερνιζόμενοι τις ανάγκες που απορρέουν από την οικονομική κρίση και την ανέχεια που βιώνουν οι πολίτες, ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού καλεί τον κόσμο να προσφέρει στα Δημοτικά Ιατρεία και στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Δάφνης – Υμηττού ΦΑΡΜΑΚΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ και ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ που δεν του είναι απαραίτητα.

Η Συλλογή Φαρμάκων, Παιχνιδιών και Σχολικών Ειδών θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων ΄΄ΔΑΦΝΗ – ΥΜΗΤΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2014΄΄ τις παρακάτω ημερομηνίες.

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου :Συναυλία με τη γυναικεία ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής Smyrna  Πλατεία Υμηττού και  Ώρα 9:00 μ.μ.

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου: Παραδοσιακοί Χοροί από το <<Εργαστήρι Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών>> του Δήμου. Με τη Συνοδεία Ορχήστρας Παραδοσιακής μουσικής. Θέατρο Βράχων <<Άννα Συνοδινού>> και Ώρα 8:30 μ.μ.

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου: Συναυλία με τους Νίκο Ζιώγαλα, Μανώλη Φάμελλο, Στάθη Δρογώση, Οδυσσέα Τσάκαλο. Πλατεία Δημαρχείου Δάφνης και Ώρα 9:00 μ.μ.

 

Η Συλλογή Φαρμάκων, Παιχνιδιών και Σχολικών Ειδών συνεχίζεται στο Χώρο των Δημοτικών Ιατρείων και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Δάφνης – Υμηττού που εδρεύουν στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 5 και Αβέρωφ γωνία στη Δάφνη.

 

Προσφέροντας ένα Φάρμακο,
Δίνεις Ελπίδα σε έναν Συνάνθρωπο!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ

ΜΙΧΑΗΛ Ι. ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ