You are currently viewing ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για τα παιδιά με Σακχαρώδη Διαβήτη – 2023

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για τα παιδιά με Σακχαρώδη Διαβήτη – 2023


Για 32η συνεχή χρονιά, η έμπειρη ομάδα της ΠΕΑΝΔ θα πραγματοποιήσει το υπέροχο και άκρως θεραπευτικό θερινό κατασκηνωτικό πρόγραμμα για τα παιδιά με Σακχαρώδη Διαβήτη.

Και φέτος σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Κέντρο της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», υπο την επιστημονική εποπτεία της Δ/ντριας κ. Χριστίνας Κανακά-Gantenbein, Καθηγήτριας Παιδιατρικής – Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας και το έμπειρο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της καταξιωμένης Διαβητολογικής Μονάδας της, θα πραγματοποιηθεί τόσο η εκπαίδευση και καθοδήγηση του νοσηλευτικού προσωπικού που θα συμμετέχει στο πρόγραμμα, όσο και η συνεχή παρακολούθηση των παιδιών και η κάλυψη των ιατρικών αναγκών τους κατά την κατασκηνωτική περίοδο.
Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. με την μακροχρόνια προσφορά της στην οικογένεια του παιδιού με διαβήτη και αναγνωρίζοντας τις αγωνίες των γονιών, έχει δημιουργήσει το συγκεκριμένο κατασκηνωτικό πρόγραμμα, το οποίο εξασφαλίζει και συνδυάζει τη διασκέδαση και τη χαλάρωση των διακοπών αλλά και την σωστή διαχείριση του διαβήτη μέσα από την βιωματική εκπαίδευση, με την ισότιμη συμμετοχή όλων των παιδιών που συμμετέχουν σε αυτό.

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της πρότυπης κατασκήνωσης “The Ranch” στο Σοφικό Κορινθίας, τη Δ’ κατασκηνωτική περίοδο 4 έως 18/08/2023 και αφορά παιδιά ηλικίας από 6 έως 17 ετών.
Συμμετοχή…

…διαβάστε περισσότερα