You are currently viewing Π.Ε.Α.Ν.Δ. Μετράμε 40 χρόνια μαζί, γιορτάζουμε 40 χρόνια γεμάτα αγάπη!

Π.Ε.Α.Ν.Δ. Μετράμε 40 χρόνια μαζί, γιορτάζουμε 40 χρόνια γεμάτα αγάπη!


Σαν σήμερα, 8 Μάρτη του 1983 ιδρύθηκε η Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.). Συμπληρώνοντας 40 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς, γιορτάζουμε με μια επετειακή εκδήλωση-γιορτή, αφιερωμένη σε όλους εσάς, μέλη, γονείς, συνεργάτες και υποστηρικτές της ΠΕΑΝΔ που συμβάλατε στην υλοποίηση του πλούσιου έργου και συντελέσατε στο πέρασμα των χρόνων, να δημιουργήσετε μια μεγάλη ζεστή οικογένεια, την οικογένεια της Π.Ε.Α.Ν.Δ.

Η εορταστική μας εκδήλωση, θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Novotel στην Αθήνα (πλησίον μετρό), το Σάββατο 1 Απριλίου 2023. Ο χώρος θα γεμίσει ζεστά και λαμπερά χαμόγελα και την πρώτη θέση θα πάρει η παρουσίαση της πορείας του Σωματείου από το 1983, έτος ίδρυσής του, έως σήμερα, με το πολυδιάστατο σημαντικό έργο που έχουμε υλοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια και το όραμα της ΠΕΑΝΔ για το μέλλον. Η συνέχεια θα είναι εντυπωσιακή καθώς η γιορτή μας θα περιλαμβάνει ιδιαίτερες προβολές, πλούσιο θέαμα με εντυπωσιακές καλλιτεχνικές εμφανίσεις, διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες και δρώμενα που θα ενθουσιάσουν όλες τις ηλικίες των παιδιών και δείπνο με μουσική και χορό για το κλείσιμο της βραδιάς. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εκπλήξεις και τα δώρα από μια τόσο ιδιαίτερη εκδήλωση που θέλουμε να σας μείνει αξέχαστη.

Για να είστε όλοι εκεί, κρατήστε από τώρα την ημερομηνία ελεύθερη και σύντομα θα λάβετε πληροφορίες με το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης για να προβείτε στην κράτηση των θέσεων