Συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό στην Αργυρούπολη και στη Μυτιλήνη


Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό στην Αττική και τη Λέσβο.

Το Σάββατο 09 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι,

· Στην Αργυρούπολη, στην πλατεία Βάρναλη

· Στη Μυτιλήνη, στο Παράρτημα της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Βορείου Αιγαίου και στο 1ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης.

Τα φάρμακα που θα προσκομίσουμε, μπορεί να είναι είτε από το προσωπικό μας φαρμακείο, τα οποία βέβαια δεν τα χρειαζόμαστε πια και δεν έχουν λήξει, είτε αγορασμένα από Φαρμακεία ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν στην Αργυρούπολη, θα παραληφθούν από ιατρούς του «Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου», όπου και θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.

Η συγκέντρωση φαρμάκων στη Μυτιλήνη, θα πραγματοποιηθεί από τον ΣΚΑΪ, το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό θα παραληφθούν από γιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δικτύου «Αγκαλιά» Καλλονής.

Το «Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο» βρίσκεται στην πρώην αμερικανική βάση του Ελληνικού. Λειτουργεί καθημερινά 10.00-14.00 και 16.00-20.00 και τα Σάββατο 10.00-14.00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 210-9631950 και να κλείνουν ραντεβού με το γιατρό που χρειάζονται.

Το «Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο» δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.oloimaziboroume.gr ή www.oloimazimporoume.gr

Εγγραφείτε και στις online κοινότητες του Όλοι Μαζί Μπορούμε:
twitter.com/OloiMaziBoroume
facebook.com/oloimaziboroume
youtube Oloi Mazi Boroume

ΣΚΑΪ
Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο
Ιατρικός Σύλλογος Λέσβου
Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής
Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε