Δωρεάν κλινική εξέταση μαστού στις 17/10-18/10


Δωρεάν κλινική εξέταση μαστού στις 17/10-18/10 Στο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης. Ένας από τους στόχους του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι η ενημέρωση του γενικού γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος στα πλαίσια του Παγκόσμιου Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού διοργανώνει: Δωρεάν κλινική εξέταση μαστού στις 17/10 και 18/10 στα γραφεία του Συλλόγου, Γρηγορίου Παλαμά 15.

Στα πλαίσια του Προγράμματος Ενημέρωσης με σκοπό την Πρόληψη – Έγκαιρη Διάγνωση του καρκίνου του μαστού , θα πραγματοποιήσουμε  δωρεάν κλινικό έλεγχο με δυνατότητα παραπομπής για περαιτέρω εξετάσεις σε γυναίκες άνω των 35 ετών δίνοντας προτεραιότητα  στις ανασφάλιστες γυναίκες .

Ραντεβού για εξετάσεις:
Οι γυναίκες άνω των 35, (προτεραιότητα θα δοθεί στις ανασφάλιστες) μπορούν να τηλεφωνούν στο Σύλλογο «Άλμα Ζωής» Θεσσαλονίκης για να κλείνουν το ραντεβού τους για την δωρεάν κλινική εξέταση.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
•    2310 28 51 81, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται Παρασκευή 17/10 και Σάββατο 18/10, από Χειρουργούς μαστού.

Εάν χρειαστεί κάποια γυναίκα επιπλέον εξέταση, όπως υπερηχογράφημα ή μαστογραφία, θα έχει τη δυνατότητα να την κάνει δωρεάν σε αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο.

Δελτίο Τύπου