Απόλυτη επιτυχία για την 1η Βαλκανική Συνάντηση που διοργάνωσε το Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης


Πλήθος κόσμου από τον ιατρικό, επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο παρευρέθηκαν στην «1ηΒαλκανική συνάντηση για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού, Υγεία, Επιστήμη, Τέχνη από τον Άνθρωπο για τον Άνθρωπο» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης.
Το τριήμερο δράσεων με θέμα την Υγεία, την Επιστήμη και την Τέχνη πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και πέρασε το μήνυμα ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να θεραπευτεί.
Στο πλαίσιο των δράσεων φωταγωγήθηκε ροζ το Α.Ν.Θ. Θεαγένειο  και περάσαμε το μήνυμα πως οι ασθενείς του Θεαγενείου δεν είναι μόνοι μοιράζοντας γλυκά κεράσματα!
Τη δεύτερη μέρα στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα με εισηγήσεις επιφανών γιατρών σε θέματα που,  αφορούν την πρόληψη του καρκίνου του μαστού συμμετέχοντας μελη Συλλόγων Καρκίνου του Μαστού, από τα Βαλκάνια .
Το κλείσιμο της ημέρας πραγματοποιήθηκε με το ανθρώπινο κορδελάκι που σχημάτισαν εθελόντριες και πλήθος κόσμου κρατώντας ροζ μπαλόνια μεταδίδοντας το μήνυμα πως «πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές»!
Την επόμενη μέρα, δράσεις αφιερωμένες στην τέχνη και στα παιδιά κάνανε πράξη τους στίχους του Οδ.Ελύτη «Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά»! Το τριήμερο δράσεων ολοκληρώθηκε με τη βράβευση του μεγαλύτερου σε ηλικία μέλους του Συλλόγου 87 ετών, συνταξιούχο δασκάλα, το οποιο 53 χρόνια μετά τον καρκίνο μας μετέδωσε το μήνυμα της αισιοδοξίας, της ελπίδας και της ζωής!

Χορηγοί του τριημέρου ήταν οι: EYROPEAN YOUTH CAPITAL, NOVARTIS ONCOLOGY, ROCHE, GENEKOR, KARYO, MEDICARE HELLAS.
Χορηγοί επικοινωνίας: ΡΑΔΙΟ 94,5 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΡΩΤΙΚΟΣ 9,48 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV,CINETEAM
Υποστηρικτές: ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΑΕΔ, ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΣΙΝΔΟΥ, ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ, CITYHOTEL, KYANA, CHEZchocolat.

Επικοινωνία:
t. 2310285181, info@almazoisthes.gr
Γρηγορίου Παλαμά 15, www.almazoisthes.gr