Παγκόσμια ημέρα ανάπλασης μαστού (Bra Reconstruction Awareness DAY)


Τριήμερο αφιερωμένο στην ανάπλαση μαστού μετά από μασκεκτομή

    Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Νομού Θεσσαλονίκης,γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα ανάπλασης μαστού με ένα τριήμερο αφιερωμένο στη γυναίκα που θέλει να ενημερωθεί από ειδικούς πλαστικούς χειρουργούς για την αποκατάσταση μαστού!Πιο συγκεκριμένα, πλαστικοί χειρουργοί θα δέχονται στα ιατρεία τους χωρίς ραντεβού δωρεάν όλες τις γυναίκες που θέλουν να ενημερωθούν και να λύσουν απορίες!
Πρόγραμμα:
    Δευτέρα 14/10:
    11 π.μ. – 1 μ.μ κα Ευτέρπη Δεμίρη, Πλαστικός Χειρουργός, Εξωτερικά Ιατρεία πλαστικής χειρουργικής ΓΝΘ Παπαγεωργίου, Ν.Ευκαρπία, 2313323261

    5 μ.μ.- 7 μ.μ. κα Πεπέ Γιολάντα, Πλαστικός Χειρουργός Αγίας Σοφίας 37, τ.2310 287800
    Τρίτη 15/10, 11 π.μ. – 2 μ.μ. Μίξιου Μαρία, Πλαστικός Χειρουργός,  Α.Ν.Θ. Θεαγένειο Αλεξάνδρου Συμεωνίδη 2
    Τετάρτη 16/10, 7 μ.μ.- 9μ.μ. στο Yacht Club – MAKEDONIA PALACE. Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής ΚΑΛΑΜΑΡΙ , θα πραγματοποιηθεί ομιλία της πλαστικής χειρουργού κας Βαδαρλή – Μακρυγιαννάκη Γεωργία, με θέμα: «πρόληψη καρκίνου του μαστού και αποκατάσταση»
    Στόχος μας είναι κυρίως η ενημέρωση των ασθενών για την αποκατάσταση του μαστού,  η διάδοση της αντίληψης ότι η αποκατάσταση είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας και υποχρέωση της πολιτείας. Στην προσπάθεια μας αυτή προσκαλούμε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ενημερωθούν να απευθυνθούν στα αντίστοιχα ιατρεία των πλαστικών χειρουργών , τις παραπάνω μέρες και ώρες!
    Επιπλέον καλούμε, όλες τις γυναίκες που χρειάζονται προθέματα σιλικόνης , στηθόδεσμους κ.α. να επικοινωνήσουν μαζί μας  στο 2310285181, 9 πμ.-5μ.μ., για να τα προμηθευτούν από τη τράπεζα αυτών των ειδών που δημιουργήσαμε, από την  περσινή δράση!  Φυσικά όσες γυναίκες έχουν ήδη κάνει αποκατάσταση μπορούν να προφέρουν τα είδη αυτά στην τράπεζα του Συλλόγου μας!

    Σας περιμένουμε γιατί η αποκατάσταση μαστού…είναι η ολοκλήρωση της θεραπείας!
Πληροφορίες: Γρηγορίου Παλαμά 15, 54622, Θεσσαλονίκη, τηλ,: 2310285181, φαξ.:2310285183
e-mail: info@almazoisthes.gr – url: www.almazoisthes.gr

Δελτίο Τύπου Bra Day Ελλάδα