You are currently viewing Διαδικτυακό Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Σχολικών Νοσηλευτών & Γονέων για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1

Διαδικτυακό Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Σχολικών Νοσηλευτών & Γονέων για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1


Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. διοργανώνει για 4η χρονιά Διαδικτυακό Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Σχολικών Νοσηλευτών & Γονέων για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1.
Πιστοί στο στόχο μας, ανταποκρινόμενοι στην αναγκαιότητα στήριξης των Σχολικών Νοσηλευτών και μετά την επιτυχημένη έκβαση των τριών προηγούμενων προγραμμάτων, μέσω των οποίων εκπαιδεύτηκαν περισσότεροι από 900 σχολικοί νοσηλευτές, θα πραγματοποιήσουμε για 4η χρονιά νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης σε συνεργασία με καταξιωμένους ομιλητές.

Σκοπός του προγράμματος είναι η εκπαίδευση των Σχολικών Νοσηλευτών για το ΣΔΤ1 αλλά και των Γονέων παιδιών με ΣΔΤ1, προκειμένου να ανταποκριθούν στις καθημερινές σχολικές και οικογενειακές υποχρεώσεις τους σε ό,τι αφορά την φροντίδα των παιδιών με Διαβήτη τύπου
Το πρόγραμμα απευθύνεται και είναι σχεδιασμένο για νοσηλευτές και επισκέπτες υγείας που είναι διορισμένοι για το τρέχον σχολικό έτος σε μαθητές με ΣΔΤ1 στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα αλλά και γενικότερα σε νοσηλευτικό προσωπικό που επιθυμεί να επιμορφωθεί στο ΣΔΤ1.
Επιπλέον, η Π.Ε.Α.Ν.Δ. παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης του προγράμματος και σε γονείς παιδιών με ΣΔΤ1, καθώς συμμερίζεται την αγωνία και την ανάγκη τους για συνεχιζόμενη εκπαίδευση.

Το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει…

Περισσότερα…