Διασφάλιση της πρόσβασης των ασθενών σε ζωτικής σημασίας θεραπευτικές λύσεις για σπάνιες, απειλητικές για τη ζωή, χρόνιες και γενετικές ασθένειε


Η εκδήλωση (Workshop) με τίτλο: “Διασφάλιση της πρόσβασης των ασθενών σε ζωτικής σημασίας θεραπευτικές λύσεις για σπάνιες, απειλητικές για τη ζωή, χρόνιες και γενετικές ασθένειες”, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 25 Σεπτεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο New Hotel (Φιλελλήνων 16, Σύνταγμα).
 
Το Workshop αυτό διοργανώνεται σε συνέχεια διαβουλεύσεων των εκπροσώπων της Κοινής Πρωτοβουλίας (εκπροσώπων της βιομηχανίας, ελληνικών και ευρωπαϊκών οργανισμών υποστήριξης ασθενών, επαγγελματιών υγείας και οργανισμών προάσπισης της υγείας,) με την ελληνική πολιτεία και αρμόδιους φορείς στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με στόχο να αναδειχθούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς με σπάνιες παθήσεις στην Ελλάδα.
 
Στόχος της εκδήλωσης είναι να αποτελέσει πεδίο ενός εποικοδομητικού διαλόγου και διαβούλευσης με τους εμπλεκόμενους φορείς και οργανισμούς.
 
Πιστεύουμε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να παρακολουθήσετε τις εργασίες της παραπάνω ημερίδας, γιατί θεωρούμε ότι όλοι οι ασθενείς πρέπει να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν άμεσα.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη και απαιτείται προεγγραφή.
 
Για προεγγραφές, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την κα Χρυσούλα Κορδούλη στο τηλέφωνο 210-6617777 (εσωτ. 266) και στο email ckordouli@boussias.com.

Πρόγραμμα