You are currently viewing Επιστημονική Ημερίδα «Το αύριο της θεραπείας στο σήμερα. Γνωρίζω-Αντιμετωπίζω»

Επιστημονική Ημερίδα «Το αύριο της θεραπείας στο σήμερα. Γνωρίζω-Αντιμετωπίζω»


alma zois-poster
Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια των προγραμμάτων ενημέρωσης των ασθενών, διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα “Το αύριο της θεραπείας στο σήμερα. Γνωρίζω-Αντιμετωπίζω”. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτώβρη, στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Πλατεία Αριστοτέλους 4) και περιλαμβάνει ποικίλη και ενδιαφέρουσα θεματολογία που αφορά τη γυναίκα με καρκίνο μαστού σε κάθε φάση της θεραπευτικής της διαδρομής.

Κάθε ασθενής δικαιούται και οφείλει να είναι ενημερωμένος, με εκσυγχρονισμένη και έγκυρη πληροφόρηση, καθώς σημαντικό κομμάτι της αντιμετώπισης είναι η γνώση.
Η θεματολογία της Ημερίδας περιλαμβάνει το ρόλο της καινοτομίας και της έρευνας στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, τις νεότερες επιστημονικές εξελίξεις στον καρκίνο του μαστού, τη σημασία του ενημερωμένου ασθενή και το ενδιαφέρον κομμάτι της φαρμακοεπαγρύπνησης. Μαζί μας αξιόλογοι ομιλητές από τον επιστημονικό χώρο, αλλά και ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης που στηρίζει την εκδήλωσή μας. Η Ημερίδα πραγματοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας Roche Hellas. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ασθενείς, φροντιστές αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο.

Μέρα: Σάββατο 21 Οκτώβρη
Διάρκεια: 11.00 π.μ. – 3.00 μ.μ.
Που: Αίθουσα Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Πλατεία Αριστοτέλους 4
Ομιλητές:
•    Χρήστος Εμμανουηλίδης, Ογκολόγος Παθολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Πανεπιστημίου Καλιφόρνιας (UCLA)
•    Γεώργιος Κεσίσης, Παθολόγος Ογκολόγος
•    Κέλλυ Σπύρου, Φαρμακοποιός, Αναπληρώτρια Τοπική Υπεύθυνη Φαρμακοεπαγρύπνησης
•    Μαρούσα Πρωτοπαπαδάκη, Δικηγόρος, Μέλος Επιστημονικής Επιτροπής Συλλόγου Άλμα Ζωής
Συντονισμός: Μαρία Γιουβανέλλη, Αντιπρόεδρος Συλλόγου

    Υπεύθυνος επικοινωνίας: Εύη Καλουτά, Ψυχολόγος Συλλόγου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ  ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Π. Μελά 38,  546 22 Θεσσαλονίκη / Τηλ: 2310 285181/  Fax: 2310 285183 / E-mail: breastcathes@gmail.com  www.almazoisthes.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ