You are currently viewing “Εργαζόμενες Γυναίκες και Καρκίνος Μαστού”

“Εργαζόμενες Γυναίκες και Καρκίνος Μαστού”


sem2015

Δωρεάν Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΑλλάΖω αλλά Ζω! Θέμα: “Εργαζόμενες Γυναίκες και Καρκίνος Μαστού” με εισηγητή τον κο Ιωάννη Μπουκοβίνα, Ογκολόγο – Παθολόγο, Υπεύθυνο Ογκολογικής Μονάδας Βιοκλινικής Θεσσαλονίκης

Ο Σύλλογός μας με τις δράσεις και τα προγράμματα του, φροντίζει και ενημερώνει τις γυναίκες με καρκίνο μαστού, διοργανώνοντας Εκπαιδευτικά Σεμινάρια ΔΩΡΕΑΝ. Το Σάββατο 21/5/2016, ο αξιόλογος εισηγητής θα μας προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το θέμα αυτό.
Το Σεμινάριο θα συμπεριλάβει αφενός μεν την συσχέτιση επαγγελματικής έκθεσης και καρκίνου του μαστού, βασισμένη σε ερμηνεία μελετών των τελευταίων ετών, αφετέρου δε το βάρος της διάγνωσης και της θεραπείας που καλείται να σηκώσει η εργαζόμενη γυναίκα, μητέρα, σύντροφος.

 Σας περιμένουμε να ενημερωθούμε αλλά και να μοιραστούμε τις απορίες μας, στο φιλόξενο χώρο της Λέσχης Θεσσαλονίκης – Λεωφ. Νίκης 63.
 
Πληροφορίες:
     
Τι είναι: Δωρεάν Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «ΑλλάΖω αλλά ΖΩ» που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης

Πότε: Σάββατο 21/5/2016
 
Ώρα: 11.00 π.μ.
 
Που: Λέσχη Θεσσαλονίκης – Λεωφ. Νίκης 63  

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΑΣΤΟΥ  ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ  ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 Παύλου Μελά 38, 54622 Θεσσαλονίκη,  Τηλ: 2310.285181, Fax:  2310.285183,
info@almazoisthes.gr     www.almazoisthes.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ