You are currently viewing Ζω τη Ζωή, μ’ ένα τραγούδι!

Ζω τη Ζωή, μ’ ένα τραγούδι!


Π.Ε.Α.Ν.Δ. & Panik Records ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συμβάλουν στην ΈΡΕΥΝΑ για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1.
Δημιούργησαν για το σκοπό αυτό το τραγούδι «Ζω τη ζωή» της Μελίνας Ασλανίδου, το οποίο είναι αφιερωμένο στα παιδιά και νέους με ΣΔτ1. Στόχος του είναι η συγκέντρωση πόρων για την επιχορήγηση ερευνητικού προγράμματος με αντικείμενο τον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 στα παιδιά και τους εφήβους.

Για την επίτευξη του σκοπού, η Π.Ε.Α.Ν.Δ. δημιούργησε μία διαδικτυακή πλατφόρμα στη διεύθυνση www.peand.gr, μέσω της οποίας μπορούν όλοι να συμβάλουν στην κοινή προσπάθεια, κάνοντας δωρεά από 1 ευρώ και βάζοντάς το δικό τους λιθαράκι στη δημιουργία μιας καλύτερης ζωής για τα άτομα με Διαβήτη τύπου 1.

Για να συμμετάσχετε κι εσείς στην προσπάθεια και να συμβάλλετε στο σκοπό μας, επισκεφθείτε τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.peand.gr , και:
Ακούστε το τραγούδι «Ζω τη ζωή» όσες περισσότερες φορές μπορείτε, καθώς με κάθε κλικ όλα τα έσοδα από την ακρόαση του τραγουδιού θα δοθούν από την Panik Records στην Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Σκανάρετε το QR code του τραγουδιού που υπάρχει στην πλατφόρμα καθώς και στις αφίσες που θα βρείτε πανελλαδικά σε πολλά διαβητολογικά ιατρεία, σχολεία και χώρους συνάθροισης κοινού.
Κάνετε μια δωρεά (από 1 ευρώ).
Ενημερώστε τους δικούς σας ανθρώπους, να κάνουν ότι και εσείς και στείλτε τους την αφίσα για να διαδώσουμε το μήνυμα και να στηρίξουμε όλοι μαζί.
Η Προκήρυξη του ερευνητικού προγράμματος έχει αναρτηθεί στο site & τα social media της Π.Ε.Α.Ν.Δ. ενώ έχει ήδη αποσταλεί από την Π.Ε.Α.Ν.Δ.:
Στους φορείς: Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία, Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία και Διαβητολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος
Στα Ερευνητικά Κέντρα: Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, Ελληνικό Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ, Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών “Αλέξανδρος Φλέμινγκ”, Εθνικό Κέντρο Ερευνών Δημόκριτος
Στα Πανεπιστήμια: Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Πατρών, Λαρίσης, Κρήτης στις σχολές Ιατρικής, Βιολογίας, Διαιτολογίας και Νοσηλευτικής.
Το αντικείμενο της έρευνας θα εστιάζει στους τομείς: διάγνωση, πρόληψη, φαρμακολογία (νέες τεχνικές ινσουλινοθεραπείας), γενετική, επιδημιολογία, θεραπευτική αντιμετώπιση, επιπλοκές (πρόληψη, μηχανισμοί, επιδημιολογικά δεδομένα).
Όραμά μας είναι το τραγούδι αυτό να αποτελέσει το εφαλτήριο για τη βελτίωση της ζωής των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1.
ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ. www.peand.gr

https://www.facebook.com/Peandgr/