Xana Zoo Kids Club weekend Για την “ΕΛΠΙΔΑ” 
Xana Zoo Kids Club
Μάνου Βαφειάδη
 
 
Xana Zoo Kids Club weekend
Για την “ΕΛΠΙΔΑ”
 
 
Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013
 
Ιερά Οδός 11, Γκάζι
Τηλ.: 213 018 50 50
 
Με την ΕΛΠΙΔΑ χαμογελάμε στην καινούρια χρονιά!
 
Οι μέρες αυτές, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, γεννούν σε όλους μας αισθήματα αγάπης και ελπίδας και αισθανόμαστε την ανάγκη να προσφέρουμε.
Οι Xana Zoo του Μάνου Βαφειάδη κάνοντας πράξη το μήνυμα αλληλεγγύης των Χριστουγέννων αφιερώνουν δύο από τις παραστάσεις τους στα παιδιά, που μας έχουν περισσότερο ανάγκη.
 
Οι παραστάσεις του Xana Zoo Kids Club
του Σαββάτου 21 και της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου
θα είναι ειδικά αφιερωμένες στο
Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο: ΕΛΠΙΔΑ“.
 
Μέρος των εισπράξεων θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου.
 
Οι τιμές των εισιτηρίων για τις δυο αυτές παραστάσεις διαμορφώνονται ως εξής:
 
Προπώληση εισιτηρίων
 
Τιμή προπώλησης απλού εισιτηρίου είναι 10 ευρώ
Η τιμή προπώλησης εισιτηρίου
που περιλαμβάνει ΚΑΙ dvd Χana Ζoo
διαμορφώνεται στα 13 ευρώ
 
Σημεία προπώλησης
 
www.tickethour.gr
Tickethour Call Centre: 210 89 38 111
Μηχανήματα EasyPay της Τράπεζας Πειραιώς
Καταστήματα Γερμανός
 
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ στο ΤΑΜΕΙΟ για τις παραστάσεις για την «Ελπίδα»
 
Η τιμή διάθεσης των απλών εισιτηρίων
στο ΤΑΜΕΙΟ είναι 12 ευρώ
Η τιμή εισιτηρίου στο ΤΑΜΕΙΟ
που περιλαμβάνει ΚΑΙ dvd Χana Ζoo
διαμορφώνεται στα 15 ευρώ
 
Ώρες παραστάσεων
Σάββατο 21/12 στις 5:00 το απόγευμα και
Κυριακή 22/12 στις 12:00 το μεσημέρι
 
Ακολουθεί το δελτίο τύπου της παράστασης του Xana Zoo Kids Club


 
Xana Zoo Kids Club
Μάνου Βαφειάδη
 
Η επιτυχία συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά!
 
Η Τερέζα, ο Βασίλης, η Μαρία, ο Άρης και η Μάρδη μαζί με τον “Φαταούλα“, τη “Φαταούλενα” τον “Αστακό” , τον “Βάτραχο” , την “Καραβίδα” και τους καινούργιους, φανταστικούς ήρωες της “Χοραλίας” επιστρέφουν στον «τόπο του παιχνιδιού και της χαράς» και περιμένουν τους φίλους τους για να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί, όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη!

 
Η παράσταση των αγαπημένων Xana Zoo διανθίζεται με την προσθήκη ιστοριών από την “Χοραλία” τη νέα μαγική, παραμυθένια χώρα, που δημιούργησε ο Μάνος Βαφειάδης (το cd+dvd της Χοραλίας βρίσκεται σε όλα τα δισκοπωλεία και περίπτερα)!
 
Οι Xana Zoo “κλέβουν” τις εντυπώσεις και τις καρδιές μικρών και μεγάλων και μας παρασύρουν όλους σε ένα μαγικό κόσμο!
Τον κόσμο που δημιουργεί ο Μάνος Βαφειάδης και που χρόνια τώρα μας διασκεδάζει και μας ψυχαγωγεί με τους φανταστικούς του ήρωες και τις περιπέτειές τους.
 
Η παρέα των Xana Zoo δίνει το σύνθημα και όλοι, μικροί και μεγάλοι, γίνονται μια αγαπημένη παρέα. Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν και να διασκεδάσουν με τραγούδι, παιχνίδι και χορό σε μια παράσταση τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Κώστας Καπετανίδης.
 
Με ζωηρά φώτα και χαρούμενη μουσική ακολουθούν τις χορογραφίες, που οι αγαπημένοι τους Xana Zoo τους δείχνουν, ξεδιπλώνουν τις χορευτικές τους ικανότητες και τραγουδούν μαζί με το αγαπημένο τους συγκρότημα!
 
Η παράσταση είναι διανθισμένη με interactive βασικά παιδαγωγικά στοιχεία, καθώς τα παιδιά μαθαίνουν τα πρώτα χορευτικά βήματα του flamenco και της disco και παράλληλα τον αλληλοσεβασμό, όταν όλοι μαζί “μαλώνουν” τον “Φαταούλα” και αποφασίζουν να μην γίνουν ποτέ τους …”αρπάχτρες”.
 
Oι Xana Zoo ερμηνεύουν, επίσης, τα τραγούδια τους αφιερωμένα στην “Καλύτερη Μαμά του Κόσμου”, στον Μπαμπά, στον Παππού αλλά και στη Γιαγιά, που είναι χίπισσα! Μια ξεχωριστή στιγμή που δημιουργεί νέους, ισχυρότερους δεσμούς είναι όταν όλοι μαζί, γονείς και παιδιά, τραγουδούν στον κύκλο της αγάπης πως “Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη αξία από την ΑΓΑΠΗ και τη ΦΙΛΙΑ“.

 
Για πρώτη φορά ακούγονται τα τραγούδια της Χοραλίας, της Τίγρης, του Τρυποκάρυδου και της Κουκουβάγιας. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο ξέφρενος χορός με την “Κατσίκα“, την “Καμήλα“, τον “Αστακό” και την “Αγελάδα“. Μεγάλο σουξέ έχει και ο “Βάτραχος” που ζητά απεγνωσμένα από την Τερέζα να του δώσει ένα φιλάκι για να γίνει Πρίγκιπας!
 
Όλα αυτά συμβαίνουν κάθε Σάββατο και Κυριακή σε έναν από τους καλύτερους χώρους των Αθηνών, με την πιο εξελιγμένη υλικοτεχνική υποδομή τελευταίας τεχνολογίας και μια τεράστια γιγαντοοθόνη (8m X 6 m). Θα είμαστε εκεί, στο Γκάζι, εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης, με την ομορφότερη παρέα, με το πιο χαρούμενο και φιλικό προσωπικό και με τα πιο γιορτινά μας χαμόγελα.
 
Σας περιμένουμε, λοιπόν, γονείς, παιδιά, παππούδες, γιαγιάδες, νονούς, νονές, θείους και θείες! Μπορείτε να έρθετε είτε απλά με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας είτε ακόμη και με το σχολείο σας.
 
Με αυτά και με αυτά, αλλά και με πολλές ακόμα εκπλήξεις, σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!
 
 
Xana Zoo του Μάνου Βαφειάδη, το συγκρότημα που αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από το παιδικό- και όχι μόνο- κοινό, θα βρίσκονται
κάθε Σάββατο και Κυριακή στο
Xana Zoo Kids Club
 
Ιερά Οδός 11, Γκάζι
Τηλ: 213 018 5050
 
Ώρες παραστάσεων
Σάββατο 5:00 το απόγευμα και Κυριακή 12:00 το μεσημέρι