24ο Συνέδριο Ρευματολογίας


Ημερομηνία Συνεδρίου
11 – 14 Δεκεμβρίου 2014
 
Τόπος Διεξαγωγής
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HILTON ΑΘΗΝΩΝ
Βασιλίσσης Σοφίας 46
Αθήνα, 11528
Τηλ.: 210 7281000
http://www.hiltonathens.gr/en/home.html
 
Επίσημη Γλώσσα Συνεδρίου
Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η Ελληνική
 
Μοριοδότηση
Το συνέδριο θα αξιολογηθεί από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με μόρια, από κοινού αναγνωρισμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ειδικευμένων Ιατρών (U.E.M.S.) στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης Ιατρικής Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης.

Web Lounge
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στο Internet, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Κοντά στην εμπορική έκθεση.
Ηλεκτρονική Πρόσβαση στις Ομιλίες & Παρουσιάσεις του Συνεδρίου
Όλοι οι εγγεγραμένοι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις ομιλίες του συνεδρίου μέσω ειδικής ιστοσελίδας για ένα (1) χρόνο μετά τη λήξη του.

Βράβευση Εργασιών

Θα απονεμηθούν συνολικά 5 βραβεία, κατά τη λήξη του Συνεδρίου την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, στη 13.30, σε εργασίες που θα αξιολογηθούν από την Επιστημονική Επιτροπή.
2 Βραβεία ΚΕΠΕΤΖΗ – 1.000,00 € έκαστο
3 Βραβεία της ΕΡΕ – ΕΠΕΡΕ – 1.000,00 € έκαστο

Οι συγγραφείς που επιθυμούν να υποβάλουν την εργασία τους προς βράβευση για το Βραβείο ΚΕΠΕΤΖΗ, παρακαλούνται να την υποβάλουν σε πλήρες κείμενο, ως επισυναπτόμενο αρχείο, στο e-mail abstracts-rheuma@pco-convin.gr μέχρι τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014, και να αναγράφεται στο Θέμα του e-mail ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗ.

Τα βραβεία της ΕΡΕ – ΕΠΕΡΕ θα δοθούν κατόπιν αξιολόγησης της Επιστημονικής Επιτροπής, στις περιλήψεις που έχουν υποβληθεί.

 

Πηγή http://www.rheumatologycongress2014.gr/